Teamtrainingen

Zet alle neuzen dezelfde kant op met een 123ZING Teamtraining. Samen met je collega’s en met onze enthousiaste trainers ontdek je de wereld van 123ZING! Ervaar zelf het plezier van het geven muziek, dans en drama en geef podiumkunsten een vaste plek binnen jullie school.

Een boost voor je team

Kan jouw team wel een boost gebruiken bij het lesgeven met 123ZING? Tijdens de energieke teamtraining gaan jullie actief aan de slag met alle onderdelen uit de methode. 

De 123ZING-trainers verzorgen deze trainingen zowel op school als online! Ook leuk inzetbaar als teambuildingsactiviteit.

90 minuten

Basis Teamtraining

De Basis Teamtraining is geschikt voor teams die nog niet eerder een training bij 123ZING hebben gevolgd.

Online

€400,00

Op school

€550,00

Programma:
90 minuten

APK Teamtraining

De APK Teamtraining biedt een vinger aan de pols en nieuwe inspiratie voor scholen die al langer met 123ZING werken.

Online

€400,00

Op school

€550,00

Programma:
Voorwaarden voor 123ZING trainingen op locatie:
crkbo geregistreerde instelling logo
Erkend opleidingsinstituut

123ZING VOF is een erkend opleidingsinstituut en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door middel van deze erkenning is het mogelijk om onze trainingen vrij van btw te leveren. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Ervaringen van onze gebruikers!

Met 123ZING krijgen podiumkunsten een plek binnen jouw school, culturele instelling, pabo, kinderdagverblijf of studie. Meer dan 52.000 (vak)leerkrachten gingen je voor. Lees hieronder enkele ervaringen van onze gebruikers.

Tessa

Leerkracht en muziekcoördinator

Wij willen graag ieder jaar een training voor het team. Er zijn regelmatig wisselingen van collega’s, we willen dan graag dat door de training alle neuzen dezelfde kant op staan. Verder vinden we het belangrijk dat collega’s weer even actief meedoen en eventuele nieuwe onderdelen leren kennen. 

Elke keer na een teamtraining worden collega’s weer even extra enthousiast, ze hebben weer allerlei ideeën opgedaan om met hun groep te doen. Er zijn ieder jaar weer nieuwe ontwikkelingen binnen de methode die bij zo’n training de aandacht krijgen.

Portretfoto leerkracht Debbie

Debbie

Leerkracht en muziekcoördinator

De teamtraining die wij als school met onze collega’s hebben gedaan voegt veel toe in de zin van het ontdekken van nieuwe dingen, het enthousiasmeren van collega’s en het werken met de methode door de school heen. We maken afspraken en onze vragen worden beantwoord. Ook beleven wij als team samen heel veel plezier aan de teamtrainingen, het is voor ons een moment van leren en ontspanning tegelijk, een soort teambuilding!

De uitkomst van deze training is dat het team veel meer durft  te proberen. Nu staat muziek echt structureel bij ons op het programma en worden er extra energizers ingezet als tussendoortje.