Sebastian van Zuijlen

creatief directeur
Oprichter

Sebastian stond samen met Loes aan de wieg van 123ZING. Hij is trots op elke nieuwe school die zich aanmeldt, maar vindt het net zo belangrijk om bestaande klanten te blijven verrassen. Zet in op vernieuwing van het lesmateriaal en stroomt over van creatieve ideeën hiervoor. Als 123ZING trainer laat hij leerkrachten graag zien hoe ze het lesmateriaal van 123ZING handig kunnen gebruiken in de klas.

Produceert liedjes

Bijna alle liedjes van 123ZING zijn door Sebastian geproduceerd in zijn eigen muziekstudio. Hij zingt, speelt gitaar en piano, maakt de zangopnames en mixt deze tot frisse en vrolijke liedjes die jullie horen in de klas.

Houdt van 123ZING

Mag elke dag samenwerken met een geweldig team, op een fantastische locatie en voor een waanzinnige doelgroep: basisschoolkinderen. Wordt blij van de mooie verhalen die kinderen en leerkrachten vertellen over 123ZING.

Altijd muziek

Hij is opgegroeid in een muzikale familie. Toen hij als kind achter de piano kroop en de gitaar op schoot kreeg, was het al snel duidelijk: Sebastian zou muzikant worden. Hij is altijd bezig met muziek en voelt het in al zijn vezels. Na jarenlange optredens met diverse bands, waaronder de Hermes House Band International, heeft hij nu volledig zijn roeping gevonden in het creëren van muziek voor 123ZING. Daarnaast is hij popkoor dirigent en runt hij samen met Loes het Muziekhuis Oudewater.

Andere teamleden bekijken?

Sebastian van Zuijlen
creatief directeur
De Monsters
UX Design & Creative Technology