Doorlopende leerlijn

Kies voor structureel podiumkunstenonderwijs in alle groepen met behulp van de doorlopende leerlijnen van 123ZING. De leerlingen ontdekken aan de hand van verschillende thema’s de wereld van muziek, dans en drama.

Waarom kies je een doorlopende leerlijn?

Een school waaruit wekelijks uit ieder lokaal muziek klinkt, waar wordt gedanst en wordt gespeeld, dat bereik je met de doorlopende leerlijnen van 123ZING!

Het hele schooljaar muziek, dans en drama

Met de doorlopende leerlijn voor groep 1-8 kan de hele school in een opbouwende lijn het hele schooljaar aan de slag met podiumkunsten.

Muziek

Een school waar iedere week vanuit ieder lokaal muziek klinkt, dat bereik je met de leerlijn muziek van 123ZING! Ga aan de slag met verschillende thema’s en ontdek hoe leuk muziek in de klas is.

Dans

Bewegen is gezond! Met de leerlijn dans van 123ZING leren leerlingen hun lichaam kennen, kunnen ze hun energie kwijt én krijgt het vak dans een vaste plek op het lesrooster.

Drama

De leerlijn drama van 123ZING biedt alle mogelijkheid voor leerlingen om te acteren, te improviseren en te spelen. Leerlingen kunnen zelfs aan de slag met het schrijven van scènes!

Opbouw leerlijnthema's

Per schooljaar biedt de 123ZING Methode voor Podiumkunsten voor elke groep 5 leerlijnthema’s (40 in totaal). De start van een thema is direct na elke vakantie. Ieder thema biedt kant-en-klaar lesmateriaal voor 7 weken plezier met muziek, dans en drama. Het lesmateriaal is per les in te zetten, maar kan ook worden verdeeld over meerdere korte momenten in de week. 

Per leerlijnthema: