Scholing

Met de laagdrempelige podiumkunstenmethode van 123ZING kan iedere leerkracht een goede les muziek, dans en/of drama geven. Zoek je daarbij praktische tips en inspiratie? 123ZING biedt scholing voor jou en je team, op locatie én online. Haal alles uit 123ZING met de scholing die bij jullie past!

Een helpende hand

Met de laagdrempelige muziekmethode van 123ZING kan iedere leerkracht een goede muziekles geven. Toch kunnen we ons voorstellen dat je in de praktijk tegen muzikale vragen aanloopt, op zoek bent naar nieuwe inspiratie of graag hulp wilt bij het verder verankeren van muziek bij jullie op school. Daarom biedt 123ZING een helpende hand met:

juf achter laptop die een individuele training aan het volgen is bij 123ZING

Het scholingsaanbod

123ZING biedt een helpende hand voor het hele team of voor jou persoonlijk, op locatie of online. Kies uit de verschillende vormen van deskundigheidsbevordering de vorm die bij jou past. Er is voor ieder wat wils!

Teamtraining basis of APK

Zet alle neuzen dezelfde kant op! Ontdek tijdens deze actieve training de wereld van muziek, dans en drama bij 123ZING en ervaar samen het plezier van podiumkunsten in de klas!

v.a.

€400

Getekende school met muzieknoten instrumenten rekensom en wereldbol
Implementatietraining

Deze training speciaal voor kartrekkers en vakleerkrachten muziek, dans en/of drama biedt ondersteuning bij de implementatie van 123ZING en de verankering van podiumkunsten in het onderwijs.

€395

p.p.
Online Trainingen

Kies voor webinars over verschillende onderwerpen en kom op een laagdrempelige manier meer te weten over muziek-, dans- of dramales geven met 123ZING.

€0

crkbo geregistreerde instelling logo
Erkend opleidingsinstituut

123ZING VOF is een erkend opleidingsinstituut en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door middel van deze erkenning is het mogelijk om onze trainingen vrij van btw te leveren. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Ervaringen van onze gebruikers!

Met 123ZING krijgen podiumkunsten een plek binnen jouw school, culturele instelling, pabo, kinderdagverblijf of studie. Meer dan 52.000 (vak)leerkrachten gingen je voor. Lees hieronder enkele ervaringen van onze gebruikers.

Tessa

Leerkracht en muziekcoördinator

Wij willen graag ieder jaar een training voor het team. Er zijn regelmatig wisselingen van collega’s, we willen dan graag dat door de training alle neuzen dezelfde kant op staan. Verder vinden we het belangrijk dat collega’s weer even actief meedoen en eventuele nieuwe onderdelen leren kennen. 

Elke keer na een Teamtraining worden collega’s weer even extra enthousiast, ze hebben weer allerlei ideeën opgedaan om met hun groep te doen. Er zijn ieder jaar weer nieuwe ontwikkelingen binnen de methode die bij zo’n training de aandacht krijgen.

Portretfoto leerkracht Debbie

Debbie

Leerkracht en muziekcoördinator

De Teamtraining die wij als school met onze collega’s hebben gedaan voegt veel toe in de zin van het ontdekken van nieuwe dingen, het enthousiasmeren van collega’s en het werken met de methode door de school heen. We maken afspraken en onze vragen worden beantwoord. Ook beleven wij als team samen heel veel plezier aan de teamtrainingen, het is voor ons een moment van leren en ontspanning tegelijk, een soort teambuilding!

De uitkomst van deze training is dat het team veel meer durft te proberen. Nu staat muziek echt structureel bij ons op het programma en worden er extra energizers ingezet als tussendoortje. 

 

Paars logo van Kindermuziekweek
Van 5 t/m 14 april barst de Kindermuziekweek los! Bekijk het gratis lespakket bij het Kindermuziekweeklied ‘Energie’!