Waarom 123ZING?

Met 123ZING haal je de meest complete, eenvoudige en energieke methode voor podiumkunsten in huis. Iedere leerkracht kan met 123ZING structureel en met plezier muziek-, dans- en dramales geven in de klas.

Verhalen vanuit de klas:

 

Wil je met jouw verhaal ook op de site van 123ZING komen? Deel jouw verhaal!

De complete podiumkunsten-methode

123ZING biedt doorlopende leerlijnen muziek, dans en drama voor groep 1-8. Daarnaast is er een aanbod van ruim 800 lessen en liedjes waarin alle domeinen van de podiumkunsten aan bod komen. Dit alles met een minimale voorbereiding voor de leerkracht!

De methode is ontwikkeld volgens de SLO-leerlijnen en voldoet daarmee aan de kerndoelen voor Kunstzinnige Oriëntatie

getekende meester voor digibord met de 123ZING muziekmethode stippentool abonnement

Alles in één digitale leeromgeving

De digitale leeromgeving van 123ZING is ontwikkeld vanuit de behoeften van onze gebruikers. Hierdoor is de methode van alle gemakken voorzien. Daarnaast biedt 123ZING binnen de leeromgeving een helpende hand voor het makkelijk geven van muziek, dans en drama.

Een feest voor de hele school

Met de energieke lessen van 123ZING zorg je er in een handomdraai voor dat iedereen binnen jouw school met plezier aan de slag gaat met muziek, dans en drama. Samen met de leerlingen ontdek je de magie van podiumkunsten door te doen! 

Wat kun je verwachten?

3 dansende en zingende kinderen met muziekinstrument en muzieknoten 123ZING

Een breed scholingsaanbod

Ben je op zoek naar een helpende hand bij het geven van muziek, dans en drama? 123ZING is er voor jou en je team! Haal samen alles uit de methode wat erin zit door de scholing te kiezen die bij jullie past! Je kunt kiezen uit gratis online trainingen, teamtrainingen bij jou op school en implementatietrainingen op vaste locaties door het hele land.

Binnen alle deskundigheidsbevordering van 123ZING staat, nét als in de liedjes en lessen, het plezier in podiumkunsten centraal!

Podiumkunsten op school: dit is wat het oplevert

Waarom zijn muziek, dans en drama belangrijk op school? En hoe helpen deze vakken leerlingen om zich te ontwikkelen?

123ZING zet alle voordelen van podiumkunsten in één methode op school voor je op een rijtje. 

 

Leerlingen

775.000

Leerlingen ontdekken dagelijks het plezier van muziek, dans en drama! Zij zingen, spelen, creëren en improviseren erop los met 123ZING.

Scholen

3100+

Meer dan 3100 scholen hebben de wereld van 123ZING al ontdekt. Zij hebben de podiumkunsten als vast onderdeel op het lesrooster staan. Dat wil jij toch ook?!

Ontdek de wereld van 123ZING

De 123ZING Methode voor Podiumkunsten is voor iedereen die aan de slag wil met muziek, dans en drama op school. De methode bevat videolessen, liedjes, energizers, interactieve opdrachten én leerlingen kunnen zelf muziek maken met de componeertool van 123ZING! Ben jij ook klaar om de wereld van 123ZING te ontdekken?

Kennis- & Inspiratieblog