Kinderdagverblijf

Ben jij werkzaam op een kinderdagverblijf en wil je aan de slag met muziek, dans en/of drama? 123ZING biedt verschillende liedjes en lessen, zo heb je voor elke gelegenheid een toffe activiteit bij de hand. Lees hier hoe je 123ZING gebruikt op een kinderdagverblijf.

Hoe gebruik je 123ZING op het kinderdagverblijf?

123ZING is vanuit de basis een podiumkunstenmethode voor basisscholen. Bij Waarom 123ZING? vind je alle informatie over het lesmateriaal en de leeromgeving. 

geïllustreerde afbeelding van een boerderij voor de kleuterthema's
Speciale peuterthema’s

7 peuterthema’s vol liedjes, spellen en lessen.
Over de kinderboerderij, wonen, kerst, natuur, zomer en feest.

Liedjes voor de allerkleinsten

Een selectie liedjes voor de allerkleinsten over aansprekende en actuele thema’s. 

Thuistoegang

Ouders/verzorgers kunnen thuis inloggen op de Kidspagina, waar liedjes en lessen op klaargezet kunnen worden om thuis verder te zingen, dansen en spelen. 

Praatplaten

Aansprekende praat-, zoek- en luister laten passend bij de 7 peuterthema’s. Voor gebruik op het digibord, maar ook te downloaden.

Kinderdagverblijf

Binnen het abonnement voor kinderdagverblijven kunnen 5 gebruikersaccounts aangemaakt worden binnen 1 locatie. Met dit abonnement kun je gebruik maken van alle peuterthema’s die 123ZING te bieden heeft.

€85,00

per jaar
Zittende kinderen in de klas met muziekinstrumenten

123ZING Inspiratieworkshop

Wat inspiratie nodig voor het inzetten van muziek, dans en drama in jouw organisatie? In ons lesmateriaal nemen onze 123ZING-trainers je graag mee in hoe je de methode optimaal kunt gebruiken, zelfs voor de allerkleinsten. 

Online én fysiek te boeken

Kosten: de eerste keer gratis (eventuele extra workshops in overleg)

Ervaringen van onze gebruikers!

Met 123ZING krijgen podiumkunsten een plek binnen jouw school, culturele instelling, pabo, kinderdagverblijf of studie. Meer dan 52.000 (vak)leerkrachten ging je voor. Lees hieronder enkele ervaringen van onze gebruikers.

Portretfoto vakdocent testimonials

Carla

Vakdocent

123ZING gebruikt duidelijke leerlijnen voor groep 1 t/m 8 . Er zijn veel mogelijkheden om te werken met ritme-instrumenten en Boomwhackers. Wat ik ook heel fijn vind is dat de methode steeds verder uitbreidt en nieuwe mogelijkheden biedt 

Het is een fijne methode voor leerkrachten die meer willen met muziek in de klas maar is ook heel geschikt voor leerkrachten die zich niet zo comfortabel voelen met het geven van muziek. De voorbereiding is kort en bondig, alles wat je nodig hebt staat keurig op een rijtje. Dus ideaal voor iedereen in het onderwijs.

Portretfoto vakdocent Elna

Elna

Vakdocent

Ik zou 123ZING aanraden aan andere collega’s vanwege de gebruiksvriendelijke omgeving. Om het feit dat je als vakleerkracht prima je eigen toevoegingen kunt doen. Het is daarbij fijn dat je niet elke keer het wiel hoeft uit te vinden, maar gebruik kunt maken van goed materiaal. Groepsleerkrachten kunnen snel hun weg hierin vinden!

Mijn leukste 123ZING moment is met het lied Minimonsters. Met oogjes op hun vingers zaten de kinderen van groep 3 onder hun tafeltjes mee te zingen. De oogjes boven tafel. Alsof de hele klas verdwenen was en er minimonsters in de plaats gekomen waren! Zooo leuk! 

Paars logo van Kindermuziekweek
Van 5 t/m 14 april barst de Kindermuziekweek los! Bekijk het gratis lespakket bij het Kindermuziekweeklied ‘Energie’!