Voordeel tot 1 augustus!

Zomeractie

Speciaal voor scholen die nog geen abonnement hebben op 123ZING hebben we een leuke Zomeractie! Bestel vóór 1 augustus je abonnement en krijg tot 1 september gratis toegang en profiteer van prijsvoordeel!

Voordeel op je abonnement

Heb je nog geen abonnement op 123ZING, maar overweeg je dit wel? Dan is dit het moment!

Want, sluit je voor 1 augustus een basisschoolabonnement af op 123ZING, dan kun je direct met het hele team inloggen, maar start de looptijd van het abonnement pas op 1 september. De voorgaande maanden zijn dus gratis! 

Daarnaast profiteer je van prijsvoordeel! Tot 1 augustus geldt de huidige abonnementsprijs van €2,20 per leerling en €110,- basiskosten. Vanaf 1 augustus 2023 hanteren wij nieuwe tarieven. De prijs per leerling wordt dan €3,70 en de basiskosten €115,-.

Waarom nu een abonnement afsluiten?

Actievoorwaarden

Willen jullie aan de slag met 123ZING en gebruik maken van de zomeractie? Lees dan hieronder de actievoorwaarden:

Maak een vliegende start met 123ZING!

Met 123ZING kan iedere leerkracht muziek-, dans- en dramales geven. Toch kunnen we ons voorstellen dat je in de praktijk tegen vragen aanloopt, op zoek bent naar nieuwe inspiratie of graag hulp wilt bij het verder verankeren van 123ZING bij jullie op school. 

Daarom biedt 123ZING een helpende hand met:

Mét dans en drama

Na de zomervakantie vind je naast muzieklessen, ook dans- en dramalessen voor groep 1 t/m 8 binnen 123ZING. Je kunt direct starten met de doorlopende leerlijnen of lessen zoeken op thema.

Door muziek, dans en drama te combineren, krijgen deze vakken nog meer diepgang en voldoet de school aan alle SLO-tussendoelen. 

123ZING flamingo flatart met koffers en een kalender voor bij de zomeractie.
Aftellen tot de zomervakantie!

Tel samen af tot de vakantie met de 123ZING aftelkalender! Gedurende twee weken voor de vakantie kun je elke schooldag een vakje openen. 

Welke 123ZING hit, les of zonnige verrassing zit er vandaag achter verscholen?

Vragen of advies

Ons helpdesk team staat voor je klaar!  Dus heb je vragen over de actie of over de online teamtrainingen? Neem gerust contact met ons op!

Contact gegevens: