Loes van Zuijlen – de Vos

zakelijk directeur

Ging samen met Sebastian het 123ZING-avontuur aan. Houdt zich bezig met productie, klantenservice, kwaliteit en beleid, marketing en automatisering. Vindt het belangrijk dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft bij 123ZING. Komt vaak met verrassingen en organiseert supergezellige etentjes en feesten voor het team.

Praktisch

Loes vindt het belangrijk dat het 123ZING lesmateriaal niet alleen heel leuk, maar ook gemakkelijk uitvoerbaar is voor leerkrachten en leerlingen. Hoort graag verhalen van leerkrachten uit de praktijk, om te ontdekken wat beter of anders kan.

Persoonlijk

Probeert altijd mee te denken en helpt graag als gebruikers ergens tegenaan lopen. Wat Loes betreft is er niets dat niet opgelost kan worden. Vindt het belangrijk dat iedereen uit het 123ZING-team betrokken is bij het eindproduct.

Nog meer muziek

Runt naast haar werk bij 123ZING samen met Sebastian een muziekschool in het Muziekhuis Oudewater, waarin ook het kantoor en de studio van 123ZING gevestigd zijn. Zet zich graag in voor meer verbinding tussen binnenschools en buitenschools muziekonderwijs. Loes kan er enorm van genieten als ze leerlingen ziet stralen tijdens een optreden. Zingt in het popkoor waar Sebastian dirigent van is.

Andere teamleden bekijken?

Loes van Zuijlen – de Vos
zakelijk directeur
Max van Zuilen
digital designer