Thijs van Gurp

ontwikkelaar muziek, liedjesschrijver, producer

Thijs zorgt dat nieuwe liedjes en lesmateriaal van 123ZING op het juiste moment worden gelanceerd. Samen met team ontwikkeling bedenkt hij welke liedjes en materialen gemaakt worden bij de verschillende thema’s en seizoenen. Hij maakt een planning en verdeelt de taken onder collega’s. Thijs maakt zelf ook video’s en audio-opnames en schrijft teksten voor het lesmateriaal.

Duizendpoot

Kan niet, bestaat niet voor Thijs. Hij probeert zichzelf altijd nieuwe vaardigheden aan te leren. Zo leerde hij zichzelf om filmpjes en animaties te maken. Superhandig! Thijs is ook op muzikaal vlak een duizendpoot: hij geeft muziekonderwijs op de Pabo, speelt in bandjes en is muzikaal leider van een theatergroep.

Muziek

Gunt alle kinderen dat ze in contact komen met muziek en hun talenten daarin kunnen ontdekken. Voor Thijs is muziek onderdeel van het mens zijn. Of je nu muziek speelt, zingt of luistert; het helpt je om je emoties te kunnen uiten.

Carnaval

Met zijn Brabantse roots weet hij als geen ander hoe een echte carnavalskraker klinkt. Zijn eerste opdracht voor 123ZING was het samenstellen van de orkestband voor het liedje Carnaval. En zeg nou zelf, dat is goed gelukt toch?

Opleiding
  • Avans hogeschool, B.Ed Docent Basisonderwijs
  • Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg, B.A Music in education, docent Muziek
  • Codarts Hogeschool, Master of Music – Vocal Leadership (nog bezig)
Relevante werkervaring
  • Docent muziek en zang in PO, VO en HBO
  • Opleidingsdocent Muziek, Inholland Pabo Dordrecht
  • Muzikaal leider BOV Bergen op een Zoom
  • Genomineerd voor de Jacques de Leeuwprijs in 2013

Andere teamleden bekijken?

Marly Verheul
financiële administratie
Jan Groenteman
Componist & Liedtekst