Online Trainingen

Wil jij op een laagdrempelige manier meer te weten komen over 123ZING? Gebruik dan de online trainingen over verschillende onderwerpen. Zo kom je meer te weten over de functies van 123ZING en haal je alles uit de methode wat erin zit!

Tijdens een webinar kun je direct vragen stellen aan de 123ZING trainer via een Q&A. Hoef je niet per se een vraag te stellen? Bekijk dan een van de eerder opgenomen webinars terug.

Thumbnail_kennismaking_webinar
Kennismaking 123ZING
Heb je een proefabonnement? Maak dan kennis met alles wat 123ZING te bieden heeft!
123ZING trainer

Eveline

thumbnail-webinar-specials
Specials
Ga geïnspireerd aan de slag met 123ZING tijdens schoolbrede thema’s als Sint en Kerst.
123ZING trainer

Jolieke

Webinar Week Opnames

Van 11 tot en met 15 september 2023 heeft de Webinar Week plaatsgevonden! We hopen dat je een of meerdere webinars hebt kunnen volgen en er inspiratie uit hebt kunnen halen voor het lesgeven met 123ZING. 

Kon je toch niet live aanwezig zijn of ben je benieuwd naar de andere webinars? Je kunt de webinars vanaf nu terugkijken!

Muziek, dans en drama: alle podiumkunsten in één methode

In deze webinar leer je alles over de drie leerlijnen binnen 123ZING: muziek, dans en drama. We laten je zien hoe je direct kunt starten met de eerste blokken. Hoe zijn de lessen opgebouwd? Hoe geef ik mijn eerste dans- en dramales? Hoe combineer ik de drie vakken in het rooster? Deze en andere vragen beantwoorden we tijdens deze webinar.

Special Kinderboekenweek 2023

Ook dit jaar heeft 123ZING een nieuw, uitgebreid lespakket ontwikkeld rondom de Kinderboekenweek. Tijdens deze webinar leggen we je uit wat je allemaal in het lespakket kunt vinden en hoe je schoolbreed aan de slag kunt met muziek, dans en drama rondom het thema ‘Bij Mij Thuis’. Na deze webinar ben je net zo enthousiast over de lessen als wij!

123ZING in het speciaal onderwijs

Werk je in het speciaal onderwijs en wil je weten hoe je de nieuwe leeromgeving én het lespakket bij de Kinderboekenweek gebruikt in jouw klas? Volg dan deze webinar.