Algemene vragen

Ja, dat is mogelijk! Je kunt een gratis proefabonnement van 2 maanden aanvragen.

Met een gratis proefabonnement van 2 maanden krijg je volledig toegang tot de 123ZING Methode voor Podiumkunsten. Zo kun je de methode optimaal uitproberen.

Voor basisscholen, culturele instellingen, vakdocenten en kinderdagverblijven hanteren wij verschillende prijzen. Bekijk onze abonnementpagina voor een volledig prijsoverzicht.

Let op: Als student/docent aan een opleiding zoals de pabo hoef je niet langer een abonnement af te sluiten. Log in via SURFconext met de inloggegevens van het opleidingsinstituut.

Basisscholen, culturele instellingen, vakdocenten en kinderdagverblijven.
 
Wij hanteren verschillende abonnementsvormen. Ga naar de abonnementenpagina voor een volledig prijsoverzicht. ​
 
Let op: Als student/docent aan een opleiding zoals de pabo hoef je niet langer een abonnement af te sluiten. Log in via SURFconext met de inloggegevens van het opleidingsinstituut.

Voor een betaald abonnement hebben wij aanvullende gegevens nodig. Je kunt het bestelformulier hier invullen.

Alle gegevens die je hebt aangemaakt tijdens het proefabonnement blijven in principe bewaard en neem je mee naar je betaalde abonnement. Is je proefabonnement langer dan 1 jaar geleden verlopen? Dan worden de gegevens verwijderd. 

Over de methode

123ZING is gebaseerd op de leerlijnen muziek, dans en drama van het SLO. Het lesmateriaal stimuleert leerlingen in de ontwikkeling van 21e eeuwse vaardigheden. De lessen dragen ook bij aan de Burgerschapsdoelen. 

Ja, voor alle leerjaren van het (speciaal) basisonderwijs zijn doorlopende leerlijnen muziek, dans en drama ontwikkeld om schoolbreed en structureel podiumkunstenonderwijs aan te bieden. Daarnaast is voor alle leerjaren veel extra lied- en lesmateriaal te vinden in de database én kan gewerkt worden met de componeertool vanaf groep 1.

Ook zijn er binnen 123ZING leuke thema’s voor peuters ontwikkeld. Er worden continu nieuwe liedjes en lessen toegevoegd aan de database.

Ja, je kunt samenwerken met collega’s wanneer je samen aan een groep wordt gekoppeld. Je beheert dan samen de groepslijsten en de Kidspagina. 

Schoollijsten zijn afspeellijsten die door de hele school gebruikt kunnen worden. Deze afspeellijsten worden kunnen alleen worden gewijzigd door een beheerder of kartrekker van jouw school. Alle (groeps)leerkrachten kunnen deze lijst gebruiken. 

Door als school te kiezen voor doorlopende leerlijnen, krijgen alle groepen structureel én in een opbouwende lijn muziek-, dans- en dramales en komen alle domeinen, genres en vaardigheden aan bod. Zo ontwikkelen leerlingen brede kennis en een eigen smaak.

De doorlopende leerlijnen bieden ook houvast: de leerkracht weet wat er voor muziek, dans en drama jaarlijks verwacht wordt en het is duidelijk wat de leerlingen in eerdere jaren hebben geleerd. Zo kan daar makkelijk op worden ingespeeld.

Ja. Door het jaar heen ontwikkelt 123ZING nieuw lied- en lesmateriaal. Zo blijft de methode actueel en vind je doorlopend inspiratie.

Technische vragen

Vervelend dat je niet kunt inloggen in de leeromgeving van 123ZING. Dit kan aan een aantal dingen liggen. Doorloop onderstaande stappen.

1. Controleer of je account al geactiveerd is. 

Heb je je 123ZING-account al geactiveerd? Controleer dit bij de beheerder van jullie (school)account. Deze kan zien welke medewerkers wel en niet geactiveerd zijn. 

Nog niet geactiveerd? Vraag een nieuwe activatielink aan. Ga naar mijn.123zing.nl en klik bij het inlogscherm op ‘Nieuwe activatielink’. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een nieuwe link om jouw account te activeren. Check ook je spambox/ongewenste mail. 

2. Controleer je inloggegevens

Kloppen je e-mailadres en wachtwoord? Gebruik je misschien een oud e-mailadres? 

Klopt je wachtwoord niet? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan en stel deze in via het bekende e-mailadres.

Lukt het toch niet?

Onze klantenservice staat voor je klaar. Je kunt Marly en Anja bereiken op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:30 uur via info@123ZING.nl of 0348-727040.

Weet je zeker dat je account nog niet geactiveerd is? Controleer dit bij de beheerder van het account. 

Nog niet geactiveerd? Ga naar mijn.123zing.nl en klik bij het inlogscherm op ‘Nieuwe activatielink’. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een nieuwe link om jouw account te activeren. Check ook je spambox/ongewenste mail. 

Lukt dit ook niet? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag verder!

De voorkeursbrowser voor het werken met 123ZING is een recente versie van Google Chrome, Firefox, Edge of Safari. Dan werkt 123ZING het beste.

​Een internetverbinding en een computer of digibord. Zorg ervoor dat op het digibord altijd de laatste software-update is geïnstalleerd.

Vraag niet gevonden?

Ben je op zoek naar uitgebreidere informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op onze rubriek Hulp en aan de slag!

Contact opnemen

Staat je vraag er niet tussen en wil je een medewerker spreken? Anja en Marly helpen je graag verder.