Nieuw: Power Up! Energizers voor de bovenbouw

Nieuw Power Up Energizers met Kirsten en Rudebeats voor groep 5 tot en met 8

Speciaal voor de bovenbouw hebben we toffe energizers gemaakt in de serie Power Up! In deze energizers dagen Rudebeats en Kirsten de leerlingen uit om samen aan de slag te gaan met het lichaam of de stem.

Deze energizers zijn korte muzikale activiteiten (+/- 5 minuten) voor in de klas of tijdens het thuisonderwijs. Een ideaal tussendoortje om het lichaam wakker te schudden en daarna weer vol frisse energie verder te kunnen met leren. Door de activerende video kun je direct met je klas meedoen en is er geen voorbereiding nodig.

Energizers dragen bij aan

De komende periode lanceren we acht energizers. Houdt onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor de laatste updates rondom de Power Up! energizers.

Gratis proefabonnement

Wil je ook aan de slag met de 123ZING Energizers, maar hebben jullie geen
abonnement op 123ZING? Vraag dan nu een gratis proefabonnement aan en
probeer de methode twee maanden lang gratis uit!

Power Up: Planet Hopping

In de eerste Power Up! energizer ‘Planet Hopping’ nemen Kirsten en Rudebeats de leerlingen mee naar verschillende planeten. Iedere planeet heeft zijn eigen eigenschap, waardoor je anders beweegt, zoals zweven op de Zweef Planeet, plak je overal aan vast op de Plak Planeet, sta je onder stroom op de Elektro Planeet en nog veel meer!

Ga jij samen met je leerlingen het avontuur aan en Planet Hoppen jullie mee?

Power up planet hopping energizer op plakplaneet en zweefplanet Kirsten en Rudebeats