Kindermuziekweek 2021 gaat van start!

Muziek kan altijd banner ten behoeve van promotie

Zing jij ook mee bij de Kindermuziekweek?

Van 9 tot en met 18 april 2021 vindt door heel Nederland de derde landelijke Kindermuziekweek plaats. De Kindermuziekweek zet zich ieder jaar in om alle kinderen uit Nederland van 0 tot 12 jaar te laten genieten van het maken én luisteren naar (live)muziek.

123ZING is als educatieve partner nauw betrokken bij de Kindermuziekweek. Speciaal voor deze gelegenheid heeft 123ZING samen met de Kindermuziekweek een te gek Kindermuziekweeklied gemaakt met een bijbehorend lespakket.

In het lespakket vind je onder andere meezingvideo’s, een bodypercussie én een dans instructievideo. Bekijk hier het hele lespakket. Extra leuk, het lespakket is voor iedereen gratis toegankelijk!

Op vrijdag 9 april om 10.30 uur is de officiële opening van de Kindermuziekweek met een livestream vanuit Het Concertgebouw. Hier klinkt ‘Muziek Kan Altijd’ ook! Zing jij ook mee?

Win een verrassingspakket voor jouw school!

Maak kans op een te gek muzikaal verrassingspakket voor jouw school. Film jullie uitvoering van ‘Muziek Kan Altijd’. Verstuur het resultaat voor 20 april naar de organisatie en wie weet win jij wel zo’n tof verrassingspakket! Check hier hoe je mee kunt doen aan deze actie!

Foto met kinderen van muziek kan altijd

Kortom: genoeg aanleiding om met muziek aan de slag te gaan in de klas! Ben je nieuwsgierig naar de wereld van 123ZING? Vraag dan nu een gratis proefabonnement aan en ga 2 maanden lang aan de slag met de hele muziekmethode!

logo van de kindermuziekweek in kleur
Pssst... Wist je al dat je een Meet & Greet kan winnen?

Altijd al eens willen weten hoe die mensen uit de methode in het echt zijn? Grijp dan nu je kans! Je kunt namelijk een Meet & Greet met Sebastian en Kirsten winnen!

Doe mee met de prijsvraag en wie weet kan je Sebastian en Kirsten binnenkort het hemd van het lijf vragen. Kijk voor meer informatie op 123zing.nl/meet