4, 3, 2, 1… Let’s Go Turbo!!

Let's Go Turbo oranje 123ZING Koningsspelenlied

Zijn jullie er klaar voor om het lied “Let’s Go Turbo”door de spiekers van je klas te laten knallen voor een feestelijke start van de Koningsspelen op 23 april 2021? Maak er een sportieve dag van en doe mee aan de dansles: dans en zing de dag door! 

Wil je het gratis lespakket bekijken, bekijk het lied in de 123ZING Player.
Veel zang- en dansplezier!

still let's go Turbo koningsspelen koningsspelenlied 123ZING

Tips voor schoolbrede uitvoering van Let's Go Turbo

Let’s Go Turbo is uitermate geschikt om schoolbreed ingezet te worden. Hoe leuk is het als je met de hele school, van groep 1 tot en met groep 8, de Koningsspelen af trapt met een gezamenlijk uitvoering van dit lied? Denk hierbij aan een uitvoering op het schoolplein of op een voetbalveld. Zo start je de Koningsspelen op een actieve en super energieke manier!

Haal alles uit het lespakket door het lied eerst in te studeren, samen met de leerlingen. Dit kan heel handig worden gedaan door de instudeertool. Na het instuderen van het liedje kan je aan de slag gaan met het instuderen van de dans. Speciaal voor de bovenbouw is er een uitdagende versie gemaakt van de choreografie! Hierdoor worden ze nog iets meer uitgedaagd. Lukt het niet? Dan is er altijd nog de reguliere versie.