Gefeliciteerd!

Namens het hele team...

We zijn supertrots op jullie! Net als ruim 3100 andere basisscholen in Nederland en België zetten jullie muziek, dans en drama op de kaart met 123ZING! Dat verdient een groot compliment! Daarom hebben jullie per post een verrassingspakket van ons ontvangen!

Benieuwd hoe jullie het succes van podiumkunsten op school nog meer kunnen vergroten? Gebruik de handige checklist en scroll naar beneden voor nog meer handige tips en linkjes!

Veel plezier namens 123ZING!

Checklist Podiumkunsten op School

Ontdek hoe je het succes van muziek-, dans- en drama-onderwijs op jullie school kunt vergroten!

In 7 stappen voorzien van praktische tips wordt de implementatie van 123ZING op jullie school nog gemakkelijker!

Laat zien dat de podiumkunsten een plek hebben!

Samen muziek maken, dansen en spelen is een feestje! Met de posters en de muziekslingers uit het pakket, kun je dit aan iedereen laten zien!

Deel jullie hoogtepunten!

Ben jij trots op het muziek-, dans- en/of drama-onderwijs op jullie school? Deel julllie hoogtepunten met muziek, dans en drama op social media met #schoolindespotlight en tag @123_zing

7 voordelen van podiumkunsten in één methode

Het combineren van muziek, dans en drama in één methode, heeft veel voordelen. 123ZING heeft de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet in een handige poster, die je vindt in het pakket.

Keyboard tamboerijn gitaar koebel gekleurde boomwhackers trompet

Instrumentencheck

Binnen de leerlijn muziek van 123ZING wordt veel gewerkt met ritme-instrumenten en boomwhackers. 

Wil je weten of jullie alle instrumenten in huis hebben of nog aanvullingen kunnen doen? Gebruik de Checklist Schoolinstrumenten.

Tip voor het hele team:

Gratis online teamtraining

Met de gratis online trainingen (webinars) van 123ZING ontdek je alles over de verschillende aspecten van de methode. Zo kun je snel en gemakkelijk aan de slag met muziek, dans en drama in jouw klas! 

Muziekslingers

123ZING heeft twee muziekslingers ontwikkeld, passend bij de boomwhackers en de ritme-instrumenten in de leerlijn muziek. In het verrassingspakket vind je van elk één slinger. Leerlingen kunnen met de muziekslingers op eenvoudige en speelse wijze zelf muziek maken.


Meer muziekslingers nodig? Download eenvoudig extra slingers of bestel ze via onze webshop. Bekijk ook de lestips bij de muziekslingers.