Ontdek het 123ZING scholingsaanbod!

Ontdek het 123ZING scholingsaanbod!

Met 123ZING kan iedere leerkracht muziekles geven. Toch kunnen we ons voorstellen dat je in de praktijk tegen muzikale vragen aanloopt, op zoek bent naar nieuwe inspiratie of graag hulp wilt bij het verder verankeren van muziek bij jullie op school.

Daarom biedt 123ZING een helpende hand met:

10% vroegboekkorting!

Boek je voor 1 augustus een Teamtraining (op school of online) of een Implementatietraining, dan ontvang je 10% korting. Start het nieuwe schooljaar muzikaal en grijp je kans!

Online Trainingen

GRATIS

In de online trainingen geven onze trainers je praktische tips en inspiratie over diverse onderwerpen, zodat je direct aan de slag kunt in jouw klas! Kies voor de e-learning (20 minuten) óf webinar variant (40 minuten, live).

Onderwerpen

Teamtrainingen

BASIS OF APK

Zet alle muzikale neuzen dezelfde kant op tijdens een Teamtraining en ga actief aan de slag met alle onderdelen uit de 123ZING muziekmethode. De Basis Teamtraining is voor teams die recent gestart zijn met de methode. De APK variant is voor teams die al langer gebruik maken van de methode.

Prijs
Bij jullie op school | €550
Online | €400 

TIP: Zet de 123ZING Teamtraining in als teambuildingsactiviteit aan het begin van het schooljaar en start het jaar muzikaal! 

Implementatietraining

VOOR KARTREKKERS EN VAKLEERKRACHTEN

In de Implementatietraining ga jij onder leiding van een 123ZING trainer aan de slag met het opstellen van een School Muziekplan voor jouw school.

Dit neem je mee naar huis:

Details

Locatie: Vaste locaties door heel Nederland

Duur: 1 dag (10.00-15.30 uur)
Prijs: €395  p.p.

crkbo geregistreerde instelling logo
Erkend opleidingsinstituut

123ZING VOF is een erkend opleidingsinstituut en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door middel van deze erkenning is het mogelijk om onze trainingen vrij van btw te leveren. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.