Webinar Week

Van 4 tot en met 8 maart 2024 organiseert 123ZING voor de tweede keer een Webinar Week. Tijdens deze week volg je elke dag een gratis webinar over een ander onderwerp.

Webinar Week

Met de laagdrempelige methode van 123ZING kan iedere leerkracht een goede muziek-, dans- of dramales geven. Toch kunnen we ons voorstellen dat je in de praktijk tegen vragen aanloopt, op zoek bent naar nieuwe inspiratie of graag hulp wilt bij het verder verankeren van de podiumkunsten bij jullie op school. Daarom biedt 123ZING een helpende hand. 

Data Webinar Week

Over de webinars

Maandag 4 maart | 16.00 uur - 16.45 uur
Wat ga je leren?
Overweegt jouw school een abonnement op 123ZING of hebben jullie momenteel een proefabonnement? Dan is de webinar ‘Kennismaking 123ZING’ voor jou een ideale gelegenheid om in korte tijd meer inzicht te krijgen in de 123ZING muziekmethode en live je vragen te kunnen stellen aan een van onze trainers. Van de doorlopende leerlijn tot de vakoverstijgende leerliedjes en van de Energizers tot de laagdrempelige Componeertools.
Dinsdag 5 maart | 15.15 uur - 16.00 uur
Wat ga je leren?
Hoe zit de leerlijn muziek in elkaar? Hoe studeer je liedjes in en welke muzikale extra’s vind je bij de liedjes? Hoe gebruik je ritme-instrumenten en boomwhackers in de klas? Welke energizers en vakoverstijgend lesmateriaal biedt 123ZING? Op deze en andere vragen krijg je antwoord tijdens de Webinar Muziek. Je ontdekt hoe iedere leerkracht en vakleerkracht heel makkelijk een fantastische muziekles kan geven.
Dinsdag 5 maart | 16.30 uur - 17.15 uur
Wat ga je leren?

Welk lesmateriaal biedt 123ZING voor het vak drama? Hoe is de leerlijn drama opgebouwd? Hoe combineer je dit met muziek en dans? Wat als je onzeker bent over je eigen spelvaardigheid? Op deze en andere vragen krijg je antwoord tijdens de Webinar Drama. Onze ontwikkelaars leggen je er graag alles over uit!

Woensdag 6 maart | 16.30 uur - 17.15 uur
Wat ga je leren?
Welk lesmateriaal biedt 123ZING voor het vak dans? Hoe is de leerlijn dans opgebouwd? Hoe combineer je dit met muziek en drama? Moet je zelf (kunnen) dansen? Op deze en andere vragen krijg je antwoord tijdens de Webinar Dans. Onze ontwikkelaars leggen je er graag alles over uit!
Donderdag 7 maart | 16.00 uur - 16.45 uur
Wat ga je leren?
Hoe kun je 123ZING inzetten binnen het SBO en VSO? Welk lesmateriaal is hier specifiek voor ontwikkeld en hoe kun je het reguliere lesmateriaal vereenvoudigen? Onze SO-specialist laat je tijdens deze webinar alle mogelijkheden zien.
Vrijdag 8 maart | 16.00 uur - 16.45 uur
Wat ga je leren?
Met 123ZING kun je digitaal componeren – klassikaal of zelfstandig via de Kidspagina. In deze webinar leggen we je uit hoe je componeert in de 123ZING Studio, maar bijvoorbeeld ook hoe stempelopdrachten werken. Ook laten we je zien hoe je de Kidspagina installeert en inzet, zodat leerlingen zelfstandig met het 123ZING-materiaal kunnen werken.

Aanmelden webinar

Meld je gratis aan voor één of meerdere webinars via onderstaand formulier.

1. Kies een webinar


2. Vul jouw gegevens in

Bekijk alle Online Trainingen!

123ZING biedt Online Trainingen over diverse onderwerpen. Hierin voorzien onze trainers je van praktische tips en inspiratie, zodat je direct aan de slag kunt in jouw klas!

Webinar-week-2024
Webinar Week
Volg van 4 t/m 8 maart elke dag gratis webinars over verschillende onderwerpen
123ZING trainer

Jolieke

Thumbnail_kennismaking_webinar
Kennismaking 123ZING
Heb je een proefabonnement? Maak dan kennis met alles wat 123ZING te bieden heeft!
123ZING trainer

Eveline

thumbnail-webinar-specials
Specials
Ga geïnspireerd aan de slag met 123ZING tijdens schoolbrede thema’s als Sint en Kerst.
123ZING trainer

Jolieke

Paars logo van Kindermuziekweek
Van 5 t/m 14 april barst de Kindermuziekweek los! Bekijk het gratis lespakket bij het Kindermuziekweeklied ‘Energie’!