Specials

In deze webinars zoomen we in op het lesmateriaal dat we bieden bij actuele thema’s. Denk aan de Kinderboekenweek, Sinterklaas, Kerstmis, Koningsspelen enzovoorts.

Specials

In deze webinars zoomen we in op het lesmateriaal dat we bieden bij actuele thema’s. Denk aan de Kinderboekenweek, Sinterklaas, Kerstmis, Koningsdag enzovoorts.

De Specials worden niet aangeboden als e-learning.

De specials van schooljaar 2023-2024 zijn:

Ook dit jaar heeft 123ZING een nieuw, uitgebreid lespakket ontwikkeld rondom de Kinderboekenweek. Tijdens deze webinar leggen we je uit wat je allemaal in het lespakket kunt vinden en hoe je schoolbreed aan de slag kunt met muziek, dans en drama rondom het thema ‘Bij Mij Thuis’. Na deze webinar ben je net zo enthousiast over de lessen als wij!

Bekijk de opname van deze webinar via ons YouTubekanaal!

Laat je tijdens deze webinar inspireren om een muzikale sinterklaastijd te beleven met 123ZING! De verschillende liedjes en medley’s, de componeertools, de dans activiteiten, het meespelen met de schoolinstrumenten… alles komt tijdens deze sint special voorbij. Ontdek hoe jij en je collega’s aan de slag kunnen met het lesmateriaal en de hele school zingend en spelend op weg zal gaan naar 5 december!

Bekijk de opname van deze webinar via ons YouTubekanaal!

In deze webinar ontdek je binnen een mum van tijd welk lesmateriaal 123ZING te bieden heeft tijdens de weken vol kerstbomen, lichtjes, rendieren en natuurlijk: de kerstman zelf! We laten je zien hoe je schoolbreed aan de slag kunt met onze kerstliedjes, kerst-componeertools, kerst-meespeelstukken en nog veel meer. Ga met de hele school muzikaal de kerstvakantie in!

Bekijk de opname van deze webinar via ons YouTubekanaal!

Ook dit jaar is 123ZING weer educatief partner van de landelijke Kindermuziekweek. Tijdens deze webinar introduceren we het Kindermuziekweeklied 2023 en het bijbehorende lespakket. Je krijgt tips over hoe je hier met de hele school én in je eigen klas mee aan de slag kunt. Van zingen en dansen tot bodypercussie en meespelen op schoolinstrumenten. Zo wordt de Kindermuziekweek ook op jouw school gegarandeerd een groot muziekfeest!

Let op! Voor de Webinar Special Kerstmis kun je je niet meer aanmelden. Je kunt de Webinar nog wel volgen via ons YouTube Kanaal of vanaf 14.30 uur via onderstaande player.

Webinar data

Hieronder vind je alle webinar data.

2024

Wo. 6 mrt: 14.30 - 15.15

Trainer: Jolieke
Onderwerp: Kindermuziekweek

Aanmelden webinar

1. Kies een webinar


2. Vul jouw gegevens in

Bekijk alle Online Trainingen!

123ZING biedt Online Trainingen over diverse onderwerpen. Hierin voorzien onze trainers je van praktische tips en inspiratie, zodat je direct aan de slag kunt in jouw klas!

thumbnail-webinar-specials
Specials
Ga geïnspireerd aan de slag met 123ZING tijdens schoolbrede thema’s als Sint en Kerst.
123ZING trainer

Jolieke

Thumbnail_kennismaking_webinar
Kennismaking 123ZING
Heb je een proefabonnement? Maak dan kennis met alles wat 123ZING te bieden heeft!
123ZING trainer

Eveline