Win een Workshop!

Heb je altijd al een tekst willen schrijven en willen zingen samen met een echte zangeres? Trek je mooiste groene kleding alvast aan en bouw het klaslokaal om naar een echte opname set! 

Doe mee met de winactie en win een workshop van Mingue, de zangeres van Gi-Ga-Groen!

Tijdens de workshop gaat de klas, samen met Mingue, aan de slag met de eigen geschreven tekst. De klas krijgt tips en trucs van Mingue om even alle creativiteit los te laten. Wanneer de laatste finishing touch is gedaan is het tijd om alles in te zingen! 

Op locatie zal een kleine Behind The Scenes gefilmd worden zodat de klas het eindresultaat kan laten zien aan vrienden of familie!

Een leerzame maar vooral leuke ochtend!

Ik wil meedoen!

Hoe doe je mee?

Maak een nieuwe tekst op het lied Gi-Ga-Groen. Alles kan en mag! Stuur de geschreven tekst op vòòr 16 oktober via koosje@123zing.nl. Uit alle inzendingen wordt een winnaar gekozen, misschien komt Mingue wel langs bij jou in de klas!

TIP: Maak groepjes en laat elk groepje een stuk tekst schrijven op een ander gedeelte van de muziek. Als het niet lukt om een hele tekst te schrijven kan de klas ook kiezen voor een couplet en een refrein? Weet de klas niet wat dit is? Kijk samen naar: Dr. DJ. In deze video wordt dit uitgelegd.

Hoe Gi-Ga-Groen ben jij?

 

*De beelden die tijdens de workshop worden gefilmd worden gebruikt door 123ZING. Alle deelnemende kinderen moeten in beeld mogen komen.

 

Praktische informatie