Energizers

Energizers zijn korte muzikale activiteiten om samen nieuwe energie op te doen óf de concentratie te bevorderen. Ondertussen worden er ook nog eens nieuwe muzikale vaardigheden geoefend! 

De energizers in 123ZING duren ongeveer 5 minuten en zijn daardoor een ideaal tussendoortje. Zo schud je op een leuke manier het lichaam wakker en kunnen leerlingen na het doen van de energizer weer vol frisse energie verder met leren. 

Jongen met sambaballen en meisje met vingers in de lucht met de bewegende leerlijn

Wat zijn energizers?

Energizers zijn korte muzikale activiteiten, vaak met beweging, voor in de klas (+/- 5 min). Een ideaal tussendoortje om het lichaam wakker te schudden en daarna weer vol frisse energie verder te leren. Door de activerende video’s kun je direct met je klas meedoen en er is geen voorbereiding nodig. 

 

Voordelen van energizers:
123ENERGIZE

123ENERGIZE

Met 123ENERGIZE heb je een bibliotheek aan energizers voor groep 1 -8, die je zonder het digibord kunt inzetten. Door middel van de voorbeeldvideo maak je ter voorbereiding de energizer gemakkelijk eigen. Leer de energizer daarna zélf aan aan jouw klas en doe deze op ieder gewenst moment van de dag!

Power Up! Energizers

Speciaal voor de bovenbouw biedt 123ZING een serie Power Up! energizers. In deze energizers dagen Rudebeats en Kirsten de leerlingen uit om samen aan de slag te gaan met het lichaam en/of de stem. Deze energizers kun je zonder voorbereiding direct met het digibord meedoen! 

Nieuw Power Up Energizers met Kirsten en Rudebeats voor groep 5 tot en met 8