123ZING Webinar Week

11 tot en met 15 september 2023

Een nieuwe leeromgeving met muziek, dans en drama. Wij kunnen ons voorstellen dat dit vragen met zich meebrengt.

Om jou zo goed mogelijk op weg te helpen, organiseren wij van 11 tot en met 15 september de 123ZING Webinar Week. Een week vol webinars die jij gratis kunt volgen en waarin we je op weg helpen in het vernieuwde 123ZING.

Welke webinars kun je verwachten?

Webinar Special: Bij Mij Thuis!

De Kinderboekenweek staat dit jaar in het thema van ‘Bij Mij Thuis’. Aan de hand van het nieuwe 123ZING-lespakket met themaliedjes, laten wij je zien hoe je schoolbreed kunt werken aan dit thema met muziek, dans en drama. 

Extra handig: Je leert direct werken met de nieuwe leeromgeving want we laten je precies zien waar je alles kunt vinden!

Webinar: Alle podiumkunsten in één methode

Tijdens deze webinar vertellen wij je alles over de drie leerlijnen – muziek, dans en drama. We laten je zien hoe je direct kunt starten met de eerste blokken. Wat gaan we doen tijdens de eerste lesblokken? Hoe plan je dit gemakkelijk in je toch al volle lesrooster? Wat als je van nature helemaal niet bent gewend om te spelen, dansen of zingen voor de klas? Hoe komen de drie leerlijnen samen?

Deze en andere vragen beantwoorden we tijdens deze webinar.

Webinar: Kennismaking 123ZING

Overweegt jouw school een abonnement op 123ZING of hebben jullie momenteel een proefabonnement? Dan is de webinar ‘Kennismaking 123ZING’ voor jou een ideale gelegenheid om in korte tijd meer inzicht te krijgen in de 123ZING-methode en live je vragen te kunnen stellen aan een van onze trainers.

Van de doorlopende leerlijnen muziek, dans en drama tot de vakoverstijgende leerliedjes, en van de Energizers tot de laagdrempelige componeertool. We laten je tijdens deze webinar alles zien.

Webinar: De nieuwe leeromgeving in het speciaal onderwijs

Werk je in het speciaal onderwijs en wil je weten hoe je de nieuwe leeromgeving én het lespakket bij de Kinderboekenweek gebruikt in jouw klas? Daarover vertellen we je alles tijdens deze webinar. 

Inschrijven en tijden

Het rooster met de precieze data en tijden van de verschillende webinars, vind je via onderstaande knop. Daar kun je je ook direct aanmelden voor de webinar(s) van jouw keuze. 

Paars logo van Kindermuziekweek
Van 5 t/m 14 april barst de Kindermuziekweek los! Bekijk het gratis lespakket bij het Kindermuziekweeklied ‘Energie’!