Contact

Heb je een vraag over de methode of wil je advies over de aanschaf van een abonnement of training? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Anja en Marly helpen je graag!

Wat is je vraag?

Vul in het contactformulier je vraag of opmerking in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 







Bereikbaarheid:
Contactgegevens:
Overige gegevens:
Social media:

Veelgestelde vragen

Voor basisscholen, culturele instellingen, studenten, opleidingen en vakdocenten hanteren wij verschillende prijzen. Ga naar prijzen voor een volledig prijsoverzicht.

Alles. Met een gratis proefabonnement van 2 maanden krijg je volledig toegang tot de 123ZING Methode voor Podiumkunsten. Zo kun je de methode optimaal uitproberen. Vraag hier een gratis proefabonnement van 2 maanden aan.

123ZING is gebaseerd op de leerlijnen muziek, dans en drama van het SLO. Het lesmateriaal stimuleert leerlingen in de ontwikkeling van 21e eeuwse vaardigheden.

Al het lesmateriaal van 123ZING is via de digitale lesomgeving beschikbaar en gemaakt voor gebruik op het digibord. Natuurlijk is het mogelijk om via een computer te werken. Je hebt dan wel de beperking van de schermgrootte en het uitvoeren van interactieve opdrachten wordt dan wat lastiger. Heb je even geen digibord tot je beschikking, dan is het mogelijk om liedjes als mp3 te downloaden en via een andere bron af te spelen. Zo kun je toch zingen, dansen en spelen met elkaar.

Paars logo van Kindermuziekweek
Van 5 t/m 14 april barst de Kindermuziekweek los! Bekijk het gratis lespakket bij het Kindermuziekweeklied ‘Energie’!